Aika vaihtaa?

Anna meidän huolehtia puhtaudesta

Puhdas Group on täyden palvelun siivousyritys. Työskentelemme aina asiantuntemuksella ja hyvällä asenteella, aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriötä muille samoissa tiloissa asioiville tai oleskeleville. Nyt pyydämmekin tarkastelemaan, miten tyytyväinen olet nykyiseen siivouskumppaniisi – onko jälki erinomaista vai olisiko varaa parantaa? Jos haluat päivittää siivoussopimustasi, otathan yhteyttä! Keskustelemme mielellämme kanssasi lisää.

Jätä tarjouspyyntö sopimussiivouksesta


Kaikki puhtaanapidon palvelut samalta toimijalta

Yksi tarjoamistamme eduista on vaivattomuus. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi siivouspalvelut. Räätälöimme ne vastaamaan tarpeita täsmällisesti ja olemme valmiita reagoimaan ripeästikin.

Puhdas Groupilta mm.

Tutustu palvelutarjontaamme


Lähipalveluja omasta pitäjästä

Yksi palvelulupauksistamme on reagoida asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin nopeasti. Se on mahdollista, koska meillä on ison toimijan kyky palvella, paljon paikallista henkilökuntaa sekä palo tarttua toimeen. Resurssimme kasvoivat entisestään 1.6., kun Timra Siivouspalvelut Oy liittyi osaksi Puhdas Groupia. “Yhdistimme voimavaramme ja osaamisemme. Mahdollisuutemme palvella ovat nyt jopa aiempaakin kattavammat ja monipuolisemmat”, Puhdas Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Varis iloitsee.

Lue meistä lisää


Laske toimistosiivouksen hinta siivouslaskurilla

Korkea laatu ei aina tarkoita korkeampia kustannuksia ja toisaalta yhteistyökumppanin valinnassa painavat muutkin kuin vain eurot. Siivouslaskuri antaa sinulle heti suuntaa-antavan hinnan toimistosiivoukselle pohdiskelujen tueksi. Keskustelemme sen jälkeen mieluusti kanssasi siitä, miten voisimme palvella juuri sinua. Voit pyytää meiltä myös räätälöidyn, kaikki muuttujat huomioivan tarjouksen.

Katso hinta siivouslaskurista