Image

Käyttötarvikkeet

Meiltä myös WC- ja käsipaperit sekä saippuat

Varmista sujuva arki ja tilaa kauttamme tärkeät käyttötarvikkeet, eli muun muassa käsi- ja WC-paperit sekä saippuat. Kun päivität nyt siivoussopimustasi käyttötarvikkeiden osalta, saat Torkin uudet annostelijat asennettuina veloituksetta! Hyödynnä huippuetu jo tänään ja pyydä tarjous!

Vastuullista yhteistyötä maailmanlaajuisen hygieniatuotemerkin Torkin kanssa

Voit tilata meiltä vastuullisia pehmopaperituotteita yrityksesi kaikkiin tarpeisiin sekä runsaan valikoiman luotettavia annostelijajärjestelmiä. Tee vaikutus ja osoita yrityksesi sitoumus kestävään kehitykseen vaihtamalla luonnonvärisiin Tork Natural -käsipyyhkeisiin ja -WC-paperiin. 100-prosenttisesti kierrätetyistä kuiduista valmistettu paperi on samaa huippulaatua kuin muutkin Torkin tuotteet – nyt vain uuden värisenä! 

Valikoimassamme on myös hiilineutraaleja Tork-annostelijoita, jotka valmistetaan sertifioidulla, uusiutuvalla sähköllä. Loput päästöt on kompensoitu sertifioiduilla ilmastoprojekteilla ClimatePartnerin kanssa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
Palvelulupauksemme
Lupaus on meillä nimessä, se on Puhdas.

Joko siivotaan?

Mitä puhtaampaa, sitä mukavampaa

Image

Referenssit

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä! Palvelemme laajalti eri alojen yrityksiä – ratkaistaanko yhdessä Sinunkin yrityksesi siivoushaasteet?

Tutustu lisää
Image

Tule meille töihin

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä joustavat työajat ja tuntimäärät. Kysy lisää tai hae meille töihin vaikka heti!

Töihin meille
Image

Tämä on Puhdas Group

Nimemme sisältää meistä sen olennaisen – ilman pitkiä selityksiä. Siksi olemme Puhdas Group Oy.

Tutustu meihin