Image

Yrityssiivousta puhtaasti Sinun tarpeisiisi!

Tarjoamme kokonaisvaltaista siivouspalvelua kaiken kokoisille yrityksille Helsingin ja Turun alueella. Puhtauden pitkän linjan ammattilaisina tiedämme, miten toimistot ja taloyhtiön tilat pidetään paraatikunnossa ja elintarviketehdas puhdistetaan perinpohjaisesti. Valjastamme kaiken ammattiosaamisemme Sinun yrityksesi käyttöön motivoituneiden, koulutettujen sekä kokeneiden siivoustyöntekijöidemme voimin. Käytämme laadukkaita, nykyaikaisia työvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

Pidämme itsellemme riman korkealla – tämä takaa sen, että saat meiltä laadukasta ja ripeää yrityssiivousta, joka lunastaa lupaukset ja keskittyy aidosti ratkaisemaan  Sinun yrityksesi siivoushaasteet.

PYYDÄ TARJOUS

Joko siivotaan?

Mitä puhtaampaa, sitä mukavampaa

Image

Referenssit

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä! Palvelemme laajalti eri alojen yrityksiä – ratkaistaanko yhdessä Sinunkin yrityksesi siivoushaasteet?

Tutustu lisää
Image

Tule meille töihin

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä joustavat työajat ja tuntimäärät. Kysy lisää tai hae meille töihin vaikka heti!

Töihin meille
Image

Tämä on Puhdas Group

Nimemme sisältää meistä sen olennaisen – ilman pitkiä selityksiä. Siksi olemme Puhdas Group Oy.

Tutustu meihin
Image

Siivoukset yrityksille

Meillä on pieniä, keskisuuria ja suuria asiakkaita eri tarpeineen ja osaamme ammattitaidolla palvella myös sinun yrityksesi tarpeita.
Ota yhteyttä
Image

Siivoukset taloyhtiöille

Säännöllinen puhdistus ja vahaus säästää pintoja ja pidentää niiden ikää – myös kiinteistön arvo säilyy. Puhtaudesta ei tarvitse tinkiä, viihtyvyydestä puhumattakaan.
Ota yhteyttä
Image

Erikoissiivoukset

Jokainen kohde ja tarve on erilainen. Erikoistyöt ovat meille arkea. Kysy lisää!
Ota yhteyttä
Image

Porrassiivous

Porrassiivoukseen kannattaa panostaa. Hyvin suunniteltu ja oikeilla välineillä tehty yhteisten tilojen siivous pikemminkin säästää kuin aiheuttaa kuluja. Säännöllinen puhdistus ja vahaus säästää pintoja ja pidentää niiden ikää – myös kiinteistön arvo säilyy.

Teemme työmme arkena tai viikonloppuna, laadusta tinkimättä. Kurakelien aikaan siivoustaajuutta voidaan lisätä. Puhtaudesta ei tarvitse tinkiä, viihtyvyydestä puhumattakaan.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Toimistosiivous

Toimistotilat ovat tärkeä osa yrityskuvaa. Siistit ja hyvin hoidetut tilat antavat yrityksestä positiivisen mielikuvan ja vahvistavat yrityksen brändiä laadukkaana toimijana.

Meidän toimistosiivouksemme avulla saat yrityksen tiloista sellaiset, joissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Ikkunanpesu

Luonnon valo antaa hyvän perustan työviihtyisyydelle ja -teholle. Kun yön vaihtumista päiväksi ei konttorilla enää huomaa mistään, on aika tilata kauttamme konttorin lasipinnoille ripeä puhdistus.

Osaava ja koulutettu henkilökuntamme toimii työturvallisuudesta huolehtien käyttäen asiaankuuluvia laitteita. Puhdasta tulee kaikissa korkeuksissa. Annetaan auringon paistaa sisälle asti!

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Lattian pesu ja vahaukset

Hyvänkin siivoojan jäljiltä lattia kaipaa ajoittain perusteellisempaa puhdistusta. Materiaalista riippuen tämä saattaa tarkoittaa kiillotusta, peruspesua ja vahausta, tai pinnan lempeää hiontaa. Vaihtoehtoja on monia, mutta meiltä onnistuvat ne kaikki.

Lattiapintojen puhtaus on turvallisuusasia niin toimistolla, myymälässä kuin rakennussiivouskohteissakin. Puhtaat tilat kohentavat yrityksen imagoa ja lisäävät viihtyvyyttä. Pesut ja vahaukset pidentävät myös pintamateriaalien ikää ja helpottavat puhtauden ylläpitoa.

Käytämme lattiapintojen pesuihin ja vahauksiin nykyaikaisia ja tehokkaita laitteita. Valitsemme aina mahdollisimman ekologiset puhdistusaineet siivouskohteen ja tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Myymäläsiivous

Suunnittelemme yrityksesi tarpeisiin sopivimman palvelukokonaisuuden. Myymälän siisteys vaikuttaa suoraan työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Siisti ja puhdas myymälä saa asiakkaan viihtymään pidempään ja vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen.

Teemme työmme sovitusti, vastuullisesti ja aloitteellisesti. Asiakaspalvelu ja kohtaamiset ovat myymäläsiivoustyössä tärkeitä. Jokaisella asiakkaallamme on kasvollinen oma kontakti, jonka kanssa kaikki asiat hoituvat.

Myymäläsiivous voi sisältää esimerkiksi:

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Teollisuussiivous

Meiltä teollisuussiivouspalvelut erilaisille yrityksille aina konepajoista elintarviketeollisuuteen. Teollisuustiloissa hyvä hygienia on perusedellytys.

Kun tilat ovat siistit, myös tuotannon ylläpito helpottuu ja puhtaat tilat kohentavat yrityksen imagoa.

Tarjoamme teollisuusyrityksille:

 • säännöllisesti toistuvat ylläpitosiivoukset
 • yksittäiset kertasiivoukset
 • perussiivoukset
Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Rakennusten loppusiivous

Puhdas Groupin työntekijöillä on laadukas koulutustausta niin siivoustyöhön kuin turvallisuusasioihinkin. Rakennustyömaalla käytetään asianmukaisia varusteita ja noudatetaan työturvallisuusmääräyksiä.

Työntekijät toimivat huolellisesti ja muita rakennustyömaalla työskenteleviä häiritsemättä. Meiltä saat rakennussiivouksen urakan kaikissa vaiheissa.

Voit ottaa rakennuksille esimerkiksi viikkosiivouksen tai siivoustyön vasta rakennustyön päätteeksi. Käyttöönottopuhdistus ja loppusiivous vaativat tinkimätöntä työotetta. Yhdessä sopien löydämme varmasti oikean siivousratkaisun juuri sinun rakennuskohteellesi!

 • rakennusjätteiden poisvienti
 • pintojen puhdistaminen liasta ja pölystä
 • lattioiden imurointi ja pesu
 • ikkunoiden pesu
Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Elintarviketeollisuuden siivoukset

Olemme kokeneita elintarviketeollisuuden kumppaneita. Siivouksella on tärkeä rooli elintarviketeollisuudessa paitsi hygienian, myös työturvallisuuden vuoksi.

Ammattilaisemme huolehtivat tuotantotilojenne puhdistamisesta huomioiden mikrobiologiset tavoitteet ja viranomaismääräykset ja sovittaen työt tuotantoprosesseihin.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Suursiivous

Säännöllisen ylläpitosiivouksen lisäksi on usein tarvetta myös suursiivoukselle. Puhdas Group hoitaa suursiivoukset tehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja sovitussa aikataulussa.

Otathan yhteyttä kun tarvitsette perusteellista puhdistusta:

 • kiinteistöjen wc-, sauna- ja suihkutilojen perusteelliset pesut
 • yläpölyjen poistot ja keittiöiden suursiivoukset
 • kokolattiamattojen, tekstiilisohvien/nojatuolien, työtuolien pesut
 • asuntojen muutto- ja vahinkosiivoukset
 • kiinteistöjen uima-allastilat

Suursiivouksen kokonaisuus suunnitellaan tilojenne käytön ja kuormituksen mukaan.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous
Image

Autoliikkeet ja korjaamosiivous

Emme kavahda öljyä tai kuraa. Pidämme huolen että myymälä- ja esittelytilanne ovat aina edustavassa kunnossa asiakkaita varten. Huolehdimme, että mekaanikoilla on siistit ja puhtaat työtilat. Kun puhtauden ylläpitoon tarvitaan tavallista järeämpiä toimia, kutsu paikalle Puhdas Group.

Nykyaikaisille laitteilla ja menetelmillä työ sujuu. Huomioimme aina välineet ja koneet tilakohtaisesti. Toimimme teille sopivana aikana, muuta toimintaa häiritsemättä.

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous