Image

Töihin meille / Work with us

Meitä puhdas grouppilaisia on jo satoja! Puhdas Group toimii Turun ja Helsingin seuduilla ja tuottaa siivouspalveluita erikokoisille yrityksille erittäin osaavien, koulutettujen sekä kokeneiden siivoustyöntekijöidensä voimin.

Työnantajana arvomme ovat puhtaat: tasa-arvo, monikulttuurisuus, reiluus. Jokainen työntekijä on arvokas. Palkat maksetaan ajallaan. Yrityksemme työntekijät tulevat monista eri kulttuureista ja työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Työhakemus / Application form

Me arvostamme sinua

Meille on tärkeintä, että jokainen hoitaa työnsä hyvin ja kokee itsensä arvostetuksi. Työntekijöillämme on pitkiä työsuhteita ja myös tämä osoittaa, että meillä viihdytään.

Pääsääntöisesti asiakkaidemme tiloja siivoavat samat henkilöt ja kohdekohtaisesti henkilökunnan vaihtuvuus on pientä. Panostamme sisäisessä koulutuksessamme siivoustyön lisäksi positiivisen vuorovaikutuksen tukemiseen.

Miksi töihin Puhdas Groupiin?

Puhdas Group on luotettava hyvä työnantaja! Meillä on tarjolla erilaisia siivoustöitä ja hyvä ilmapiiri. Sinua kuunnellaan ja arvostetaan! Meillä on tiimissä eri-ikäisiä miehiä ja naisia Suomesta ja muista kulttuuritaustoista.

Joukossa on kansainvälisiä opiskelijoita ja yli vuosikymmenien työsuhteessa olleita siistijöitä. Tätä monipuolista ja monikulttuurista porukkaa yhdistää hyvä työmoraali, luotettavuus, asiakaspalvelu sekä positiivinen ote työhön.

Nauraa saa – ja hymyillä!

Why be one of us?

Puhdas Group is a great place to work! We have different jobs and a great working atmosphere. We listen and respect you. In our team, there are men and women from Finland and from other cultural backgrounds. We are a multicultural workplace where everyone is treated equally.

We have a lot of international students working for us along with the people who have worked decades for us. You get your salary always on time and if you need extra hours, please ask.

We have a lot of different clients so we are able to offer you work that fits into your schedule. We expect from you a high working morale, trustworthiness and positive attitude of service.

We want to bring a happy atmosphere to our clients and their clients so a friendly smile is the way we work.

Työhakemus / Job application

Täytäthän kaikki kentät. Kerro myös itsestäsi, osaamisestasi, työkokemuksestasi ja toiveistasi siivousalaan liittyen.

Please fill in all fields. Tell us about you, your competence, experience, and your hopes in the cleaning industry.

Aloita nykyisestä työpaikastasi / Start with current position

Jokainen hymy on arvokas

Monien erilaisten siivouskohteidemme ansiosta meillä on tarjota monipuolisia työtehtäviä ja joustavat työajat sekä –määrät. Jos tarvitset lisäansioita, niin meillä on tarjota lisää tunteja – kysy!

Puhdas Groupissa on hyvät etenemismahdollisuudet – kerro rohkeasti toiveistasi!