Image

Me olemme Puhdas Group

Puhdas Group syntyi, kun kaksi kokenutta yrityssiivouksen ammattilaista – Real Clean Helsingistä ja Cleantime Turusta – yhdisti osaamisensa ja siirtyi saman nimen alle. Kokemus merkitsee kohdallamme vuosikymmenien aikana karttunutta tietotaitoa erilaisista kohteista, siivousmenetelmistä ja siitä, miten asiakkaan tarpeisiin vastataan parhaalla mahdollisella tavalla. Nimemme on siis uusi, mutta tekijät sen takana tunnetaan hyvin.

Tarina sai jatkoa kesällä 2023, kun Timra Siivouspalvelut Oy liittyi Puhdas Groupiin. Timran myötä yrityksen toimialue laajeni kattamaan Helsingin lisäksi koko Uudenmaan.

 

0+

vuoden yhteenlasketulla kokemuksella

0

kohdetta toimialueella

0

ammattilaisen voimin

0

miljoonaa euroa oli vuoden 2022 yhteenlaskettu liikevaihtomme

Image

Lupauksemme Sinulle

Tarjoamme ammattitaitoista ja asiantuntevaa siivouspalvelua yrityksille. Jäljiltämme syntyy nimemme mukaisesti puhdasta!

Kaiken keskipisteenä olet Sinä, asiakkaamme. Periaatteenamme on aina kuunnella toiveitasi, ratkaista siivoushaasteesi ja tehdä se mitä on sovittu – näin syntyy yrityssiivousta puhtaasti Sinun tarpeisiisi!

Tutustu palveluihimme

Vastuumme

Olemme vakuuttuneita siitä, että tyytyväinen työntekijä tekee puhtainta jälkeä. Siksi huolehdimme velvollisuuksistamme työnantajana ja varmistamme, että meillä Puhdas Groupilla työilmapiiri on aina reilu, vastuuntuntoinen ja tasa-arvoinen.

Asiakkaallemme tämä näkyy siinä, että henkilökuntamme on ammattitaitoista porukkaa, joka on tehtäviensä tasalla ja hymy kasvoillaan!

Pyydä tarjous

Joko siivotaan?

Valitse puhtaus - Valitse Puhdas Group

Image

Siivoukset yrityksille

Meillä on pieniä, keskisuuria ja suuria asiakkaita eri tarpeineen ja osaamme ammattitaidolla palvella myös sinun yrityksesi tarpeita.
Ota yhteyttä
Image

Siivoukset taloyhtiöille

Säännöllinen puhdistus ja vahaus säästää pintoja ja pidentää niiden ikää – myös kiinteistön arvo säilyy. Puhtaudesta ei tarvitse tinkiä, viihtyvyydestä puhumattakaan.
Ota yhteyttä
Image

Erikoissiivoukset

Jokainen kohde ja tarve on erilainen. Erikoistyöt ovat meille arkea. Kysy lisää!
Ota yhteyttä