“Jos se olisi helppoa, tekisimme sen itse” – Kupittaan Citymarketin kauppias Hannu Aaltonen

Kupittaan Citymarket luottaa Puhdas Groupin ammattitaitoon

“Siivous on välttämätön paha, mutta se on myös haastava ja vaikea ala. Jos se olisi helppoa, tekisimme sen itse”, toteaa Kupittaan Citymarketin kauppias Hannu Aaltonen.

“Meillä on ollut kokemusta muistakin siivousalan yrityksistä, mutta Puhdas Groupiin – joka toimi Turun alueella aiemmin nimellä Cleantime – olemme olleet jo vuosia tyytyväisiä. He reagoivat nopeasti, jos tulee jotakin erityistä ja yllättävää – ja näitähän aina tulee arjen tekemisessä. Puhdas Group hoitaa homman nopeasti, yrittäjämäisesti sekä ammattitaidolla”, hän jatkaa.

Lue lisää asiakkaidemme palautteita >>


Vannomme laadukkaan asiakaspalvelun nimeen

Kun Puhdas Group huolehtii toimistosi puhtaanapidosta, voit olla luottavaisin mielin. Palvelemme reippaalla asenteella ja työjälkemme on aina laadukasta. Ja mikä mukavinta, voit asioida tutun yhteyshenkilön kanssa.

Sano kyllä seuraaville:

  • Selkeä hinnoittelu sekä avoimuus puolin ja toisin
  • Nopea palvelu ja loistava asenne
  • Helposti tavoitettava, tuttu yhteyshenkilö
  • Joustavat työskentelyajat tarpeidesi mukaan

 


Kesä tulee ja toimisto hiljenee – onpa siistiä

Toistuvista takatalvista huolimatta nyt on aika huokaista ilosta ja todeta, että kyllä, sieltä se kesä todella saapuu! “Mitä puhtaampaa, sitä mukavampaa” -mottomme onkin nyt erityisen ajankohtainen. On aika sanoa heipat katu- ja siitepölylle sekä jaloissa kulkeutuneille hiekanjyville: ota yhteyttä jo tänään!

Hiljeneekö toimisto lomasesongin ajaksi? Muista tilata säännöllistä ylläpitosiivousta täydentävä perusteellinen suursiivous! Kesän parhaat ajat varataan NYT.

Laske siivouksen hinta siivouslaskurilla >>