Nainen joogaamassa pöytänsä ääressä vihreän kasvin edessä.

Kurakelit alkavat | Pidä toimisto puhtaana ylläpitosiivouksella

Ajatus kulkee puhtaassa toimistossa

Syksyssä on tunnelmaa: muuttolintuja, väriloistoa, pataruokia ja kynttilänvaloa… Toisaalta ajankohta tuo mukanaan sade- ja kurakelit. Varaudu syksyyn ja varmista, että toimistosi siivoussopimus on ajan tasalla. Säännöllinen, laadukkaasti toteutettu ylläpitosiivous varmistaa puhtaan työympäristön. Muista myös alan erikoistyöt tarvittaessa!

Pyydä tarjous


Silous laskurri - .Paljonko toimistosiivous maksaa?

Saatat miettiä, minkä verran toimistosiivous kustantaa. Sivuillamme oleva siivouslaskuri kertoo heti suuntaa antavan hinnan. Testaa vaikka heti!

Annamme mielellämme myös yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen. Me pidämme ammattitaidolla toimistosi siisteydestä hyvää huolta. Teemme työmme juuri silloin kun se asiakkaillemme parhaiten sopii: päivällä, yöllä, arkena tai viikonloppuna.

Laske toimistosiivouksen hinta


Mies ja nainen seisovat hedelmien ja vihannesten edessä.Citymarket Ravattula: “Plussat joustavuudesta, nopeudesta ja saavutettavuudesta”

Turussa sijaitseva Citymarket Ravattula luottaa Puhdas Groupin asiantuntijuuteen siivousasioissa.

– Kuka kävisi ostoksilla likaisessa ruokakaupassa? Siivouksen kannalta myymälän sisääntulo on kaiken A ja O. Ensivaikutelma on tärkein – heti aamusta alkaen. Siksi päivittäinen ylläpitosiivous on räätälöity meille aamutunteihin. Edellisen päivän 2000–4000 asiakkaan jälkeen paikat laitetaan valmiiksi vastaanottamaan uudet asiakkaat, kiteyttää Ravattulan Citymarketin kauppias Timo Ilmolahti.

Puhdas Group huolehtii ylläpitosiivouksen lisäksi osastoittain toteutettavista peruspesuista. Yhteistyö sujuu luonnikkaasti.

– Yritys on sopivan kokoinen: tunnemme ihmiset, on helppo kommunikoida. Erityistoiveet huomioidaan, aina saa puhelimella kiinni ja esihenkilön tarvittaessa paikan päälle, Timo kiittelee.

Lue lisää tyytyväisten asiakkaidemme ajatuksia