Vihreä tausta sanoilla Perusteellisesti puhdasta

Nyt kannattaa varata peruspesu ja vahaus | Meiltä myös erikoispalvelut

Peruspesu ja vahaus helpottavat päivittäistä puhtaanapitoa

Peruspesu on kerran tai kahdesti vuodessa toteutettava siivous, jonka aikana jokainen nurkka käydään läpi ja kaikki pinnat puhdistetaan perusteellisesti. Toiveidesi mukaan toteutettavan peruspesun jälkeen on helppo aloittaa taas puhtaalta pöydältä – kirjaimellisesti. Suosittelemme varaamaan peruspesun nyt: syksyn sade- ja kurakelit ovat jo nurkan takana!

Lue lisää


Meiltä kyllä järjestyyKaikki siivousalan työt samalta toimijalta

Palvelemme ammattitaidolla ja kattavasti. Saat meiltä kaikki puhtaanapidon työt – myös erikoistyöt! Tiesitkö esimerkiksi, että puhdistamme myös rullaportaita ja desinfioimme työtiloja?

Koneporraspesu varmistaa, että liukuportaat ovat puhtaat ja miellyttävät käyttää. Palvelu on kuulunut valikoimaamme kolmisen vuotta ja kerännyt paljon kiitosta mm. työn laadusta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. Koneporraspesu on suunniteltu erityisesti kauppakeskuskiinteistöille ja kaupoille.

Desinfiointipalvelumme on puolestaan turvallinen tapa varmistaa tilojen turvallisuus. Se sopii hyvin peruspesujen jälkeiseksi käsittelyksi esimerkiksi tuotantotiloihin, toimistoihin sekä muihin tiloihin, jotka halutaan puhdistaa perusteellisesti. Palvelu on tehokas keino torjua erilaisia epidemioita ja infektiotartuntoja.

Pyydä tarjous