Puhdas Group – Sinun siivoustiimisi!

Kun me kannamme vastuumme työnantajana, Sinä hyödyt

Tyytyväiset työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Meidän mielestämme käyttämäsi siivousyrityksen ei tulisi poiketa tästä, eihän?

Me Puhdas Groupilla haluamme kantaa vastuumme kaikkia heitä kohtaan, jotka liittyvät riveihimme. Vuosikymmenet siivousalalla toimineena emme ole tästä poikenneet. Tämä hyödyttää erityisesti Sinua asiakkaanamme, koska tyytyväiset ja reilusti kohdellut työntekijät tekevät ylivoimaisesti puhtainta jälkeä!

Miten toteutamme tämän?

  • Huolehdimme lakisääteisistä velvoitteistamme – tämä on meille itsestään selvää.
  • Varmistamme, että jokainen työntekijämme on perehdytetty tehtäviinsä huolellisesti. Lisäksi tuemme työntekijöitämme kaikissa tilanteissa, joissa he saattavat tarvita lisäopastusta. Tämä hyödyttää merkittävästi asiakkaitamme, koska siivoojamme ovat aina tehtäviensä tasalla.
  • Palkitsemme hyvästä työstä nopeasti, eikä “sitten joskus”. Oma-aloitteinen ja reipas siivoojamme saattaa saada työpäivänsä aikana vaikkapa leffalipun vapaa-aikaa piristämään!

Pyrimme siis olemaan sellainen työnantaja, jolle itsekin haluaisimme tehdä töitä!

Mikä on Puhdas Group? Tutustu meihin!


Työntekijämme ovat toimistonne puhtauden asiantuntijoita

Siivous on siitä poikkeuksellinen palvelu, että puuttuvaa likaa ei kukaan osaa kaivata. Ainoastaan jos palvelu ei toimikaan, sen puutteet huomataan.

Me tarjoamme toimistoille siivousta, jonka sujuvuutta ei Sinun tarvitse stressata – raikkaisiin, puhtaisiin toimistotiloihin on mukava tulla, kun tavarat on tutussa järjestyksessä ja työpäivä sujuu häiriöttä. Kun Puhdas Groupin siivoojat huolehtivat toimistosi puhtaudesta, heidät on perehdytetty huolellisesti juuri Sinun tilojesi erikoispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tämä merkitsee lisäksi aikataulutusta Sinun toiveidesi mukaan – siivoukset hoidetaan silloin kun se teille sopii. Kun nyt katsahdat ympärillesi, huomaatko että voisi olla tarvetta kevätsiivoukselle?

Tehdäänkö toimistostanne viihtyisämpi?