Image

Puhdas Group

Puhdas Group on ryhmä osaavia ja pitkään siivousalalla olleita yrityksiä. Ryhmämme yhteenlaskettu ikä alalla on yli 60 vuotta ja tulevaisuudessakin kasvamme kokeneiden ja osaavien yritysten kautta.

Vaikka olemme uusi nimi alalla, on kokemuksemme vahvaa ja luotettavaa. Nimeä valitessamme mietimme asiaa asiakkaan näkökulmasta. Mikä olisikaan siivouksessa asiakkaalle se tärkein lupaus?

Joko siivotaan?

Puhdas asiakaslupauksemme

Tinkimättömän siivouksen tulos on puhdas. Haluamme tällä rehellisellä suomalaisella sanalla kertoa toiminnastamme sen oleellisimman asiakaslupauksen jo yrityksemme nimessä.

Puhdas kertoo myös vastuullisuudestamme. Olemme vastuullinen työnantaja, pidämme kiinni kaikista velvoitteistamme työnantajana ja työntekijämme voivat luottaa meihin. Kannamme myös yhteiskuntavastuumme puhtaasti ja pullikoimatta.

Asiakkaamme voi rauhassa keskittyä omaan yritystoimintaansa.

Puhtaus

Tinkimättömän siivouksen tulos on puhdas ja halusimme tällä rehellisellä suomalaisella sanalla kertoa toiminnastamme sen oleellisimman asiakaslupauksen jo yrityksemme nimessä.

Puhdas on niin hyvä nimi, ettei siihen tarvitse lisätä pitkää selitystä. Siksi nimemme on Puhdas Group Oy.

Toimintaperiaate

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen; jollemme ole asiakkaan luona, olemme sinne menossa tai juuri tulossa sieltä. Tiedämme, että lupaamme paljon.

Samanaikaisesti tiedämme, että ainoastaan tyytyväisten asiakkaiden kautta saamme työstämme sen ilon, joka on arvokas ja tärkeä jokaiselle.

Vastuullisuus

Puhdas kertoo myös vastuullisuudestamme. Olemme vastuullinen työnantaja, pidämme kiinni kaikista velvoitteistamme työnantajana ja työntekijämme voivat luottaa meihin. Kannamme myös yhteiskuntavastuumme puhtaasti ja pulikoimatta.

Arvoihimme kuuluu rehellisyys, vastuullisuus ja tinkimättömyys. Olemme tinkimättömiä työssämme, sillä tiedämme, että myös asiakkaamme ovat tinkimättömiä.

Valitse puhdas Group

  • Rehellistä, vastuullista ja tinkimätöntä siivousta
  • Asiakas palvelun keskiössä
  • Pidämme hyvää huolta henkilökunnastamme
  • Yli 70 vuotta kokemusta

Puhtaasti kasvavaa liiketoimintaa

Puhdas Group lyhyesti

työllistämme satoja
0
perustettu
siellä missä sinäkin
0
vuotta kokemusta

Joko siivotaan?

Valitse puhtaus - Valitse Puhdas Group

Image

Siivoukset yrityksille

Meillä on pieniä, keskisuuria ja suuria asiakkaita eri tarpeineen ja osaamme ammattitaidolla palvella myös sinun yrityksesi tarpeita.
Ota yhteyttä
Image

Siivoukset taloyhtiöille

Säännöllinen puhdistus ja vahaus säästää pintoja ja pidentää niiden ikää – myös kiinteistön arvo säilyy. Puhtaudesta ei tarvitse tinkiä, viihtyvyydestä puhumattakaan.
Ota yhteyttä
Image

Erikoissiivoukset

Jokainen kohde ja tarve on erilainen. Erikoistyöt ovat meille arkea. Kysy lisää!
Ota yhteyttä