Puhdas toimisto lisää viihtyisyyttä ja työtehoa

Puhtaus takaa tiimille viihtyisän työympäristön

Siisti toimisto on sijoitus työntekijöiden hyvinvointiin, sillä puhtaus lisää tutkitusti viihtyisyyttä ja tekee tiloista turvallisia. Autamme mielellämme pitämään tilat, laitteet ja pinnat puhtaina sekä sisäilman hyvälaatuisena. Työskentelemme huomaamattomasti arkista aherrusta häiritsemättä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä puhtaampaa, sitä mukavampaa. Kun lopputulos ratkaisee, Puhdas Group on erinomainen valinta.

Tutustu palveluihimme


1, 2 vai 3 kertaa viikossa – mikä on paras siivoustaajuus?

Yrityksellesi sopiva siivoustaajuus on monen tekijän summa. Eniten vaikuttaa tilojen käyttöaste: mitä enemmän kävijöitä, sitä enemmän sotkua. Tyypillisesti toimistot siivotaan 1–3 kertaa viikossa, epidemia-aikoina tiheämminkin. Säännöllisen puhtaanapidon merkitys korostuu erityisesti kriittisempien tilojen, kuten WC:n ja keittiön, siisteydessä.

Tärkeintä on mitoittaa tarve sopivaksi. Asiantuntijamme auttavat määrittelemään yrityksesi tarpeita vastaavan siivoustaajuuden. Ja muista, muutokset ovat mahdollisia matkan varrella. Joustavina toimijoina olemme valmiita reagoimaan ripeästikin!

Pyydä tarjous


Tilitoimiston arki vaatii puhtautta ja järjestystä

“Yhteistyömme on jatkunut siivouksen merkeissä jo viitisentoista vuotta. Alallamme tilintarkastuksessa ja taloushallinnossa tarvitaan henkilökunnalta tarkkuutta ja motivaatiota, jolloin yleinen järjestys ja siisteys ovat äärimmäisen tärkeitä yrityksen toiminnan kannalta. Lisäksi asiakkaita käy toimistollamme säännöllisesti ja kun paikat on kunnossa, se viestii myös yrityksen luotettavuudesta – eli voi sanoa, että asiakas tykkää ja meidän on paljon mukavampi tehdä duunia”, kertoo yksi tyytyväisistä asiakkaistamme, Jukka Hämäläinen, KLT, MBA, HTM -tilintarkastaja Count Deal Oy:stä.

Tutustu referensseihimme


Kesätyöhaku on nyt käynnissä

Paitsi asiakkaistamme, pidämme myös henkilökunnastamme hyvää huolta. Puhdas Groupilla on mukavaa työskennellä, sillä teemme kaikkemme, että arki maistuu kanssamme hyvältä. Juuri nyt etsimme täysi-ikäisiä siivoojia kesätöihin pääkaupunkiseudulle ja Turun alueelle. Jos lähipiirissäsi joku etsii tulevaksi kesäksi töitä, vinkkaathan kesätyöhaustamme hänelle!

Työhakemuksen voi jättää näppärästi netissä