Puhdasta joulua ja säihkyvää uuttavuotta!

Puhdas Groupin joulu on ovella…

Me Puhdas Groupilla tiedämme varsin hyvin, että puhtautta tarvitaan 365 päivää vuodessa. Siksi voit luottaa, että meidän kanssamme tarvitsemasi siivouspalvelut hoituvat juuri silloin kun haluat – jopa tarvittaessa pyhäpäivinä.

Emme silti unohda levon ja läheisten kanssa yhdessäolon tärkeyttä. Vastuullisena työnantajana huolehdimme siitä, palveluksessamme olevat ammattilaiset voivat joustavasti sopia kanssamme työaikojaan ja tehdä työtään hymyillen!

Haluammekin koko henkilökuntamme puolesta toivottaa rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Haluatko kuulla lisää, miten teillä voitaisiin aloittaa uusi vuosi reippaasti puhtaammin?

Pyydä tarjous


Mopit valmiina kurakeleihin!

Olipa ulkona pakkasta tai plusasteita, meillä Suomessa talviaikaan kuraa ja pikkukiviä kulkeutuu väistämättä sisätiloihin asti. Tässä vaiheessa voi myös kalenteria vilkaisemalla huomata, että tilanne jatkuu samanlaisena vielä useamman kuukauden.

On siis paikallaan tarkistaa, onko teillä kurakauden siivousasiat kunnossa? Puhdas Groupin asiakkaana voit joustavasti sopia kanssamme esimerkiksi siivousvälin tihentämisestä kurakelien aikaan. Saat meiltä aina juuri sellaisen palvelukokonaisuuden, kuin yrityksesi tarvitsee. Huolellinen ja ajankohdan vaatimuksiin mukautuva siivous säästää pintoja sekä pitää tilat edustavina ja viihtyisinä niin henkilökunnalle kuin vierailijoillekin!

SOVITAANKO SIIVOUKSESTA?


Asiakastarina: Korutehtaalla pitää myös pintojen säihkyä

“Laadukas siivouspalvelu on meille tärkeää sekä työntekijöiden viihtyvyyden että ennen kaikkea tehdastilojen työturvallisuuden kannalta”, kertoo Mika Laakso, Kalevala Koru Oy:n työnjohtaja.

“Tuotantotiloissa siisteys on avainasemassa: työnteko on silloin mukavampaa ja vältytään myös turhilta keskeytyksiltä, kun paikat ei ole epäjärjestyksessä tai pölyisiä”, hän lisää.

Puhdas Group huolehtii Kalevala Koru Oy:n tehtaan ja noin 900 muun kohteen puhtaanapidosta Helsingin ja Turun alueella. Tutustu sivuillamme myös muihin asiakastarinoihimme!

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIMME