“Puhtaana parempi”, tietää ikkunanpesun ammattilainen

Legenda työssään – vaikka kymmenien metrien korkeudessa

“Ikkunanpesu kannattaa aina. Kaikki näyttää kirkkaammalta sen jälkeen”, hymyilee pitkän linjan puhtaanapidon ammattilainen Puhdas Groupilta. Juha Tiensuu on työskennellyt ikkunanpesijänä jo 28 vuotta. Hän tietää metkut, niksit ja tekniikat, joilla ruudut saadaan putipuhtaiksi.

“Paras työjälki syntyy käsityönä. Välineinä käytän pesuainetta, ämpäriä, ikkunalastaa ja -pesintä, erilaisia kuivausliinoja, jatkovarsia, tikkaita, joskus nosturiakin. Välillä työ on siistiä sisätyötä, toisinaan pesen ikkunoita ulkona korkeuksissa. Työ tehdään aina perusteellisesti, jotta lopputulos on priimaa”, ikkunanpesun legendaksikin kutsuttu Tiensuu lisää.

Puhdas Groupin siivouspalvelujen ammattilaiset työskentelevät tinkimättä vuodenajasta toiseen, joskin ikkunanpesun kovin sesonki on juuri nyt.

“Suositus on, että ikkunat pestäisiin vähintään kerran vuodessa. Lisäksi pääsemme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla. Työskentelemme silloin, milloin asiakkaamme toivoo: niin varhain aamulla, myöhään illalla kuin viikonloppuisinkin”, Tiensuu muistuttaa. “Kysy vain rohkeasti – useimmiten kaikki aina järjestyy”, hän lisää.


Puhtaat ikkunat ovat yrityksen käyntikortti

Kevätaurinko on armoton – ainakin mitä tulee pölyn suhteen. Avullamme voit hyvästellä harmauden, katu- ja siitepölyn sekä sameat ikkunat.

Nyt on oikea aika tilata ikkunoiden pesu! Puhdistamme ikkunat henkilöstön työntekoa häiritsemättä, yrityksellesi parhaiten sopivana ajankohtana – myös pyhinä ja viikonloppuisin. Tarjoamme tarpeisiin räätälöityjä, laadukkaita siivouspalveluja kaikenlaisiin kohteisiin.

Luota ammattilaiseen. Valitse Puhdas Group!

Pyydä tarjous


Aina laadukasta jälkeä: vieläpä kustannustehokkaasti

Kevät on loistava hetki tarkastella nykyistä siivoussopimusta. Kattaako se kaiken tarvittavan vai onko herännyt lisätarpeita? Mikäli kilpailukykyinen hinta, laadukas lopputulos ja ystävällinen palvelu vetoavat sinuunkin, pyydä meiltä tarjous! Huolehdimme ammattitaidolla ylläpitosiivouksesta. Lisäksi yksittäiset puhtaanapidon tilaustyöt järjestyvät helposti kauttamme.

Tutustu palveluihimme