Siistiä syksyä

Tervetuloa arki

Viimeistään nyt monissa toimistoissa on jo täysi tohina päällä: akut on ladattu kesälomalla ja syksy on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Puhtaassa toimistossa arkinen aherrus sujuu mukavasti. Varmistathan siis, että yrityksesi siivoussopimus on ajan tasalla ja laajuudeltaan riittävä. Voit ulkoistaa meille kaikki puhtaanapidon työt. Palvelemme aina tinkimättömällä työskentelyasenteella ja reilulla meiningillä.

Tutustu palveluihimme


Joko olet kokeillut siivouslaskuria?

Toimistosiivouksen kustannukset kiinnostavat monia. Sivustollamme oleva siivouslaskuri helpottaa siivoussopimusten vertailua. Käy kokeilemassa! Annamme mielellämme myös täsmällisesti tarpeita vastaavan, räätälöidyn tarjouksen: täytä vain laskurin tarjouspyyntölomake ja me palaamme pian asiaan.

Katso hinta siivouslaskurista


Teollisuusliitto ry: ”Parasta on, että tilat ovat siistit ja yhteistyö helppoa.”

Olemme huolehtineet Teollisuusliiton toimitilojen puhtaudesta vuodesta 2018 lähtien säännöllisen ylläpitosiivouksen ja suursiivousten avulla. “Puhdas Group huolehtii kaikesta, eikä meidän tarvitse puuttua mihinkään. Toiveitamme kuunnellaan ja kommunikointi on helppoa”, kiinteistövastaava Sari Hannula Teollisuusliitosta kertoo.

Jos vaivaton yhteistyö kiinnostaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä. Meille toimistojen puhtaus on kunnia-asia.

Lue asiakkaidemme ajatuksia meistä