Solmi siivoussopimus – saat starttisiivouksen kaupan päälle

Puhtaus on iso osa viihtyisyyttä ja vaikuttaa suoraan asukastyytyväisyyteen. Anna Puhdas Groupin puhtaanapidon ammattilaisten varmistaa, että vastuullasi olevan taloyhtiön lattiat ja portaikot kiiltävät, pölypallot on hävitetty nurkista ja ikkunoista näkee kirkkaasti ulos.

Tarjoamme juuri nyt uusille asiakkaillemme starttisiivouksen veloituksetta vähintään vuoden mittaisiin siivoussopimuksiin. Edun voi käyttää mihin tahansa tarjoamaamme palveluun: aloittaisimmeko yhteistyömme esimerkiksi kattavalla peruspesulla vai kaipaisiko vaikkapa lattia kipeästi vahausta? Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa 31.8.2022 asti!*

PYYDÄ TARJOUS JA HYÖDYNNÄ ETU


Nauti puhtaudesta – tilaa Puhdas Group!

Milloin viimeksi olet kilpailuttanut siivouspalvelut? Kesä on hyvää aikaa kartoittaa uutta kumppania ja tarkastella taloyhtiösi nykyistä siivoussopimusta. Jos olet kiinnostunut kilpailukykyisestä hinnasta, laadukkaasta lopputuloksesta sekä ystävällisestä palvelusta, kannattaa pyytää meiltä tarjous. Huolehdimme ammattitaidolla taloyhtiösi ylläpitosiivouksesta – myös puhtaanapidon yksittäiset tilaustyöt järjestyvät vaivatta kauttamme.

TUTUSTU PALVELUIHIMME


Puhtaat ikkunat, mukavampi arki

Hyvästele harmaus, siitepöly ja sameat ikkunat. Voit tilata meiltä myös kertaluonteisia palveluja, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesun. Puhdistamme ikkunat tehokkaasti ja pyrimme aina minimoimaan aiheuttamamme häiriön. Työskentelemme valitsemanasi ajankohtana: toimistoaikoina, pyhinä tai viikonloppuisin – päätös on Sinun. Voit aina luottaa, että lopputulos on laadukas. Vierailumme jälkeen kaikki ikkunoiden epäpuhtaudet ovat poissa!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS


Kun kahdesta tuli yksi: Puhdas Group Oy

Puhdas Group Oy sai alkunsa, kun kaksi ammattitaitoista siivousalan yritystä – Real Clean Helsingin seudulla ja Cleantime Turun alueella – yhdistyivät. Toimintamme jatkuu tuttuun tapaan, nyt vain uuden nimen alla. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla palveluistamme lisää, tai että laadimme Sinulle räätälöidyn, kilpailukykyisen tarjouksen, ole meihin yhteydessä!

**Etu koskee uusia, vähintään 12 kuukauden mittaisia siivoussopimuksia, jotka solmitaan 31.8.2022 mennessä. Starttisiivouksen arvo vastaa maksimissaan yrityksen omaa, yhden kuukauden sopimussiivouksen arvoa. Voit valita mieluisimman palvelun Puhdas Groupin tarjonnasta: esimerkiksi peruspesun, suursiivouksen, vahauksen tai ikkunoiden pesun. Etu tulee käyttää sopimuksen alkaessa. Muutokset mahdollisia.