Timra Siivouspalvelut Oy liittyy osaksi Puhdas Group Oy:tä

Puhdas Group ja Timra ovat solmineet osakekaupan, jossa Timran koko osakekanta siirtyy Puhdas Groupin omistukseen 01.06.2023.

Tämän yrityskaupan myötä Puhdas Group vahvistaa asemaansa puhtaanapidossa kiinteistösektorilla.  Puhdas Group toimii kahden tytäryhtiönsä Clean Time Oy:n ja Real Clean Oy:n voimin Turun ja Helsingin seudulla tuottaen puhtauspalveluja toimisto- ja kiinteistösektorilla, sekä Turun talousalueella myös uudisrakentamis- ja saneerauskohteissa.

Timran osaaminen rakennusaikaisten, sekä saneerattavien kohteiden siivous- ja puhtaanapidosta siirtyy Puhdas Groupin palveluvalikoimaan myös pääkaupunkiseudulla.  Kaupan jälkeen yhtiön koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä Timran palveluksessa ja toiminta jatkuu edelleen Timran toiminimellä ja y-tunnuksella.

”Voimavaramme yhdistämällä laajennamme palveluvalikoimaa ja saamme lisää vahvaa osaamista ja vahvuuksia rakentamis- ja saneeraussektorille ja voimme laajentaa palvelutarjontamme nykyisille asiakkaillemme”, toteaa Puhdas Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Varis.

”Timra Siivouspalvelut Oy:n johto odottaa jo kovasti yhteistyön syventämistä ja toiminnan laajentumista konsernin muiden yritysten kanssa. Toivottavasti saadaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia laajentaa myös omaa toimintaa ydinosaamisalueemme ulkopuolelle”, kommentoi Timra Oy:n toinen omistaja ja toimitusjohtaja Tero Immonen.

Yhteystiedot:

Puhdas Group Oy
Jukka Varis 040 550 3808

Timra Siivouspalvelut Oy
Tero Immonen 040 523 0311
Siru Immonen 040 525 0767