Uusi vuosi, uusi siivoussopimus!

Siivoussopimus suurennuslasin alla

Mitä kaikkea Sinä toivot korkeatasoiselta siivouspalvelulta? Varmastikin puhdasta lopputulosta. Mutta entäpä siivouksen yksityiskohtien sopiminen juuri Sinun tarpeidesi mukaan? Tai helppous saada yhteyshenkilö kiinni? Jos tuntuu siltä, ettei kaikki rastit tule ruutuun, on aika harkita uutta siivoussopimusta.
”Jos asiakas ottaa meihin yhteyttä, hänen tulee saada vastaus kysymykseensä viimeistään toiselta henkilöltä, jonka kanssa hän asioi”,
kiteyttää Puhdas Groupin myyntijohtaja, Pasi Neva. Meidän lupauksemme on kuunnella tarpeitasi ja sen jälkeen toimia. Teemme siivouspalvelujen hankkimisesta Sinulle mahdollisimman mutkatonta.

lime quoteSiivouksen laatu muodostuu lopulta sekä siivoojan työstä että organisaatiosta hänen takanaan.

Annamme mielellämme tarjouksen, kun päätät ottaa askeleen kohti puhtaasti parempaa siivoussopimusta!

Ota meihin yhteyttä


Talousasiat tapetilla

Miten yrityksen siivous ja talous liittyvät yhteen? Ensimmäisenä tietysti tulee mieleen, että siivouspalvelu maksaa jotakin. Totta, mutta hyvin hoidettu siivous myös säästää kustannuksia. Puhtaus säilyttää pinnat hyvässä kunnossa pidempään, kun taas lika tuhoaa niitä pikkuhiljaa.

Edustavilla ja viihtyisillä tiloilla on lisäksi suuri vaikutus työntekijöiden hyvinvointiin ja vierailijoiden mielikuvaan yrityksestä. Ota rohkeasti yhteyttä – kerromme mielellämme lisää Puhdas Groupin hinnoittelusta ja palvelukokonaisuuksista.

Säästä kustannuksia, pyydä tarjous!