Image

Laadusta tinkimätön siivousyritys Turussa ja Helsingissä – siivouspalvelua puhtaudesta tinkimättömille asiakkaille

Palveleva siivousyritys Puhdas Group on kokeneiden siivousalan ammattilaisten ryhmä. Juuremme ovat vuosikymmenten aikana kasvaneet syvälle niin Turussa kuin Helsingissäkin. Meidät tunnetaan, meihin luotetaan. Meille asiakas on ykkönen ja meille sydämen asia onkin laadukas siivouspalvelu, jonka teemme tunnollisesti ja ammattitaidolla suunnitellusti.Image

Siivousyritys Puhdas Group – kokonaisvaltaista siivouspalvelua yrityksesi tarpeisiin

Laatu, ripeys, lupausten lunastaminen, nopea reagointi ja aito halu ratkaista asiakkaan haasteita ovat meillä asiakasyhteistyön keskiössä. Kokonaisvaltaisena siivousyrityksenä ymmärrämme näiden asioiden merkityksen yrityksille. Poistamme asiakasyrityksiltämme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla siivouspuolen haasteet, jotta he voivat keskittyä palvelemaan omia asiakkaitaan. Teemme työmme sovitusti, vastuullisesti ja aloitteellisesti. Asiakaspalvelu ja kohtaamiset ovat siivoustyössä tärkeitä. Turun ja Helsingin alueella siivousyrityksemme tunnetaankin asiakaslähtöisenä toimijana. 

Joko siivotaan?

Avoimet työpaikat / Open jobs

Image

Meille töihin

Siistijöille on aina tarvetta. Etsimme työkavereita, jotka tekevät töitä innokkaasti ja pilke silmäkulmassa. Haluamme kaikkien viihtyvän, ja meitä yhdistääkin lämminhenkinen asenne työhön, asiakkaisiin ja toisiimme.

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta – olette yrityksemme tärkein osa ja sen kasvot.

Tästä hakemaan
Image

Work with us

There is always a need for cleaners. We are looking for coworkers who work enthusiastically and with a twinkle in the eye. We want everyone to enjoy themselves, and we are united by a warm attitude to work, customers and each other.

We take good care of our employees - you are the most important part of our company and its strogest representation.

Apply now

Tätä puhdas merkitsee meille

Puhtaus on tinkimättömän siivouksen tulosta. Haluamme tällä rehellisellä suomalaisella sanalla kertoa toiminnastamme sen oleellisimman asiakaslupauksen jo yrityksemme nimessä.

Puhdas kertoo asiakkaillemme myös vastuullisuudestamme. Olemme vastuullinen työnantaja, pidämme kiinni kaikista velvoitteistamme työnantajana ja työntekijämme voivat luottaa meihin. Kannamme myös yhteiskuntavastuumme puhtaasti ja pullikoimatta.

Siivousyrityksemme palvelee Helsingissä ja Turussa asiakkaita, jotka voivat rauhassa keskittyä omaan yritystoimintaansa. Asiakkaitamme ovat esim. taloyhtiöt, myymälät, rakennusliikkeet sekä erilaiset tuotantolaitokset, kuten leipomot.

Mistä on hyvä siivous tehty?

Jätä siivous ja hygienian ylläpito asiantuntevan siivousyrityksen huoleksi. Kauttamme toteutettu kokonaisvaltainen siivous vaikuttaa viihtyvyyteen, myös sisäilman laatuun ja työturvallisuuteen. Puhtaat tilat kohentavat liiketilojen imagoa, lisäävät laatumielikuvaa ja niillä on suuri merkitys yrityksen liiketoiminnalle.

Puhtaasti parempi

Puhtaus on puoli ruokaa, sanotaan. Olemme puhtauden ja hygienia-alan ammattilaisia.

Huolehdimme yrityksenne siivoustarpeista tinkimättömällä asenteella.

Siivousyrityksemme palvelee asiakkaita erityisesti Helsingin ja Turun alueella.

Mitä siivotaan?

Palvelullamme on kasvot

Asiakkaallamme on aina nimetty yhteyshenkilö, jonka puoleen kääntyä ja johon luottaa. Jonka kanssa kaikki asiat hoituvat.

Siistijöidemme hymyt ja iloinen asiakaspalvelu ovatkin käyntikorttimme!

Tutustu meihin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

"Asiakas on kaiken keskiössä; yhdessä löydetään paras ratkaisu, työt hoidetaan luvatusti ja muutoksiin reagoidaan nopeasti."
– Pasi Neva

Ota yhteyttä