Kevätaurinko paljastaa pölyn

Sano hyvästit pölylle, kuralle ja muulle lialle

“Puhtaus ja tyytyväiset asiakkaat ovat suurin motivaattorimme”

Kevätaurinko on upea, mutta armoton. Se päästää valon sisälle paljastaen samalla kertyneen lian ja leijuvat pölyhiukkaset. Kun annat ammattilaisten huolehtia toimistosi ja toimitilasi puhtaudesta, panostat sekä tiloissa asioivien että siellä työskentelevien viihtyisyyteen.

Mitä puhtaampaa, sitä mukavampaa. Luota puhtaanapidon ammattilaiseen.

Tutustu Puhdas Groupiin


Ikkunanpesut saatavilla nopeallakin aikataululla

Kuten varmasti tiedätkin, ikkunanpesu on yksi ajankohtaisimmista puhtaanapidon töistä juuri nyt. Pyydä tarjous: pääsemme paikalle ripeästikin!

“Suositus on, että ikkunat pestäisiin vähintään kerran vuodessa. Työskentelemme silloin, milloin asiakkaamme toivoo: niin varhain aamulla, myöhään illalla kuin viikonloppuisin”, kertoo pitkän linjan puhtaanapidon ammattilainen, ikkunanpesijänä 28 vuotta toiminut Juha Tiensuu.

Lue, millä välineillä syntyy paras lopputulos


Kaikki siivouspalvelut samalta toimijalta

Palveluvalikoimamme on laaja ja se kattaa kaikki puhtaanapidon työt. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti ja vastaamme niihin ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella. Olemme saaneet runsaasti kiitosta myös kilpailukykyisestä hinnoittelustamme.

Milloin tiloissasi on viimeksi tehty esim. perussiivous? Kerran tai kahdesti vuodessa suoritettava perusteellisempi urakka tekee päivittäisestä siivouksesta entistäkin tehokkaampaa. Se pitää pinnat siisteinä ja kunnossa sekä saa lattiat kiiltämään.

Pyydä tarjous